سفارش تبلیغ
صبا ویژن

رخ عیان کن مه جبین فاطمه...

دیشب وقتی برای پیدا کردن موضوعی از زندگی امام حسین (ع) قفسه ی کتابامو زیرو رو کردم از خودم خجالت کشیدم.وقتی دیدم کتابام در این مورد به تعداد انگشتان یک دست هم نمی رسد.
یادمه حدود سه سال پیش ،با خودم یه عهدی بستم. اینکه هرگز در مورد خریدن کتاب و سی دی های دینی و علمی صرفه جویی نکنم. کمی بیشتر که فکر کردم دیدم تاحالا در وبلاگم خیلی کم از مولایمان امام حسین(ع) نوشته ام.
پس بعد از این همه غربت مولا ای دل بگو! می پرسی از چه؟ از آنچه که برایش خون ها داده شد و امروز نزد برخی کمتر از هر چیزی به آن اهمیت داده می شود.منظورم چادر مشکی زهرا(س) است. منظورم حجاب و نجابت است.چیزی که امامان معصوم ما به خاطر زنده نگه داشتن این گونه واجب ها جان دادند.این همه الگو وما در غرب دنبال کدام الگو می گردیم؟ وقتی مولایمان چنان به کودکش حجاب را آموخته بود که وقتی دشمن گوشواره از گوش های کوچک دختر کشید و خون جاری شد،وقتی روسری از سر مبارکش کنار رفت فریاد می کشید و اشک می ریخت دستانش را روی سر گذاشته بود تا نامحرم نبیند نه بر گوش هایی که درد داشت و خون...
 به سمت خیمه دوید و عمه جان زینب(س) را صدا زد و گفت: عمه جان آیا پارچه ای ندارید تا من با آن سرم را بپوشانم؟؟؟
خدایا به زنان ما حجاب و عفت ، و به مردان ما غیرت عطا بفرما...  
آمین آمین آمین آمین آمین آمین...
تعداد این آمین ها به شما بستگی دارد. یا علی


ارسال شده در توسط صدای سخن عشق

     این مطب زیبا را از وبلاگ خوب هم اندیشی دینی منتقل کردم:  

نگاه اسلام و غرب به شخصیت زن، دو نوع نگاه متفاوت است. اسلام با دید عاطفی به زن نگاه می­نگرد و غرب با دید غریزی.

 «نگاه اسلام به شخصیت زن»

 با گذری کوتاه به روایتهای اهل بیت (علیهم­السلام) درمی­یابیم که نوع نگرش اسلام به شخصیت زن، نگرشی عاطفی و تکریمی است که با در نظر گرفتن شخصیت و ویژگیهای روحی اوست.

 ذکر چند نمونه از این روایات:

 1 ـ بهترین فرزندان شما دختران شما هستند. (سفینه البحار، ج2، ص684).

 2ـ اگر چیزی از بیرون خریداری کردید و به خانه آوردید اوّل هدیه­ی دختران خود را بدهید و بعد از آن، به پسران خود بدهید، چرا که خشنود کردن دختران و دلجویی کردن از آنها ثواب بیشتری دارد. (وسائل الشیعه، ج15، ص227)

 3 ـ به هر خانه­ای که در آن دختران سکونت دارند، در هر روز دوازده برکت و رحمت از جانب خداوند متعال نازل می شود. (مستدرک الوسائل، ج2، ص615)

 4 ـ غضب خداوند برای هیچ گناهی مانند غضبی که در رابطه با رعایت نکردن حقّ زنان و کودکان می­کند نیست. (وسائل الشیعه، ج15، ص202)

 5 ـ یکی از نشانه های یُمن و برکت عروس آن است که نخستین نوزادی که به دنیا می­آورد دختر باشد. (سفینه البحار، ج2، ص684)

  «نگاه غرب به شخصیت زن»

 با دقت در نوع نگرش غرب به شخصیت زن، در می­یابیم که عمده نگاه غرب به شخصیت زن، نگاهی غریزی و جنسی است.

 جامعه­ی غرب به بهانه­های مختلف سعی بر آن دارد که جلوه­گری زن را از چهار چوب خانواده بیرن آورد تا به امیال نفسانی مردها پاسخ گویند. در چنین بستری جای هیچگونه تعجب نیست که مردها به جای آن که با دید تکریمی به شخصیت زن بنگرند با دید غریزی و ابزاری به او نگاه کنند.

 استفاده­ی گسترده از اندام زن و زیر سؤال بردن شخصیت انسانی این جنس در تولید فیلمهای سینمایی، تبلیغات تلویزیونی و ... از بهترین شواهد این مدعاست.

 


ارسال شده در توسط صدای سخن عشق


مستر همفر، جاسوس انگلیسی در کشورهای اسلامی،می گوید:


زنان مسلمان دارای حجابی محکم هستند که نفوذ فساد در میان آنها ممکن نیست; بنابراین باید آنان را فریب داد و از زیر چادر و عبا بیرون کشید. پس از آن که زنان را از چادر و عبا بیرون آوردیم، باید جوانان را تحریک کنیم که دنبال آنها بیفتند تا در میان مسلمانان فساد رواج یابد; و برای پیش برد این نقشه، لازم است اول زنان غیر مسلمان را از حجاب بیرون آوریم تا زنان مسلمان از آنان یاد بگیرند


ارسال شده در توسط صدای سخن عشق

نحوه برخورد با بدحجابی در دانشگاههای بزرگ

مسئولان دانشگاههای تهران، صنعتی شریف، علامه طباطبایی، علم و صنعت، خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی اصفهان، اصفهان، مازندران، تبریز و بوعلی همدان در گفتگو با خبرگزاری مهر از جزئیات برنامه های خود برای برخورد با بدحجابی دانشجویان خبر دادند.

 

به گزارش مهر، با تشدید اعتراضها به مظاهر بدحجابی در کشور بسیاری از مسئولان بر مبارزه با بدحجابی در دو بخش ایجابی و سلبی تاکید کردند و عده ای از نمایندگان مجلس در کمیسیون فرهنگی خواستار ارائه توضیح در این باره از سوی وزیر کشور شدند. از سوی دیگر معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها خواستار برخورد بدون مسامحه با بدحجابانی که پذیرای تذکر نیستند شد و همزمان دانشجویان دانشگاه تهران نیز با امضای طوماری اعتراض خود را به وضعیت بدحجابی در کشور اعلام کرده و خواستار مبارزه با آن شدند.

 

مسئولان دانشگاهی عمدتا معتقد به انجام فعالیتهای فرهنگی برای جلوگیری از بدحجابی در مرحله نخست هستند و رویکرد ارشادی را نیز گزینه مناسب دوم می دانند. در این گزارش نظرات 11 مسئول دانشگاهی منعکس شده است.

محرومیت از تحصیل ؛ جریمه بدحجابان دانشگاه علامه طباطبایی
 
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتگو با مهر با تشریح نحوه برخورد با بدحجابان در این دانشگاه از احضار دانشجویان بدحجاب به کمیته انضباطی خبر داد و گفت: برای برخی بدحجابان که به این نوع پوشش مصر بوده اند یک تا دو ترم تعلیق از تحصیل حکم انضباطی صادر شده است.
 
دکتر قادر پریز افزود: تعداد بسیاری از دانشجویان به دلیل بدحجابی تذکر دریافت کرده اند اما به دلیل محرمانه بودن آمار و ارقام در کمیته انضباطی امکان اعلام تعداد دقیق آنها وجود ندارد. تعداد این افراد کم نیست اما در دانشگاهی که 16 هزار دانشجو دارد عددی کوچک به شمار می آید.
 
معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی این افراد را دانشجویانی نامید که پیش از احضار به کمیته انضباطی از سوی مراجع مختلفی تذکر دریافت کرده اند و تاکید کرد: بسیاری از احضار شدگان تذکرات مکرری از طرف روسای دانشکده ها و سایر مراجع فرهنگی دانشگاه به دلیل بدحجابی و مشکلات اخلاقی دریافت کرده اند. تعدادی از این دانشجویان نیز در جلسات فرهنگی و ارشادی شرکت کرده اند اما بر تخلف خود اصرار ورزیده اند که مستندات مربوط به این رفتار نیز موجود است.
 
 قادر پریز با اشاره به اینکه در طول یکسال گذشته تعداد این دانشجویان بسیار زیاد بوده است به مهر گفت: هر هفته افرادی به کمیته انضباطی احضار می شوند و تعداد آنها روز به روز و هفته به هفته متفاوت است. با این افراد مطابق ایین نامه انضباطی برخورد می شود و احکامی نظیر تعلیق از تحصیل، یک ترم یا دو ترم با احتساب سنوات و یا بدون احتساب سنوات برای آنها در نظر گرفته می شود.
 
هفت تذکر دهنده حجاب در دانشگاه علامه
 
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برنامه های این دانشگاه برای اجرای طرح عفاف و حجاب گفت: از دو سه سال پیش طرحی را آغاز کردیم که طی آن در هر دانشکده فردی با درجه تحصیل لیسانس انتخاب شد و با آموزشهایی که به آنها داده شد روش تذکر و یادآوری را فرا گرفتند تا بتواند با عاطفه و نرمی به دانشجویان تذکر دهند. بر اساس این طرح اکنون هفت نفر در هفت دانشکده علامه حضور دارند که درباره حجاب و عفاف در صورت لزوم تذکر می دهند.
 
صدرالدین شریعتی افزود: شیوه کار این افراد تذکر دهنده به این صورت است که ابتدا به خود فرد تذکر می دهند. اگر فرد اصلاح شد اطلاعی از وضعیت وی به مدیر دانشکده ارائه نمی شود اما چنانچه فرد اصلاح نشد به مدیر دانشکده اطلاع داده می شود و در صورتی که احساس شود افرادی تمردهای ذاتی دارند به کمیته های انضباطی هدایت می شوند که آنجا هم در مراحل اولیه تذکر داده می شود.



ارسال شده در توسط صدای سخن عشق

 وجود ناشناخته زن 

نخستین وظیفه کسانى که مى خواهند درباره شخصیت زن و وظایف او اظهار کنند، شناخت خصوصیات روحى و جسمى زن ، عوامل تمایزآفرین میان او و مرد و نیز شناسایى عوامل میل جنسى میان آن دو است . ضرورى تر از بیان فلسفه حجاب ، شناساندن زن به خود اوست .

دختر و زنى که نداند با پوشش خویش مى خواهد از چه محافظت کند و او چیست و کیست که این همه براى تقدس و پاکى و حفاظت از وى باید کوشید، حجابش دوامى ندارد و با کمترین فشار یا تبلیغ ، از آن فاصله مى گیرد و آن را عادت موروثى ملى یاخانوادگى و مایه زحمت مى شمرد.

اشتباه فروید - چنان که خود او در اواخر عمر اعتراف کرد - نشناختن حقیقت غریزه جنسى زن و مرد بود که نتوانست دریابد که تعیین تمایز میان زن و مرد، محدود سازى زن نیست ، بلکه کوشش براى استفاده هر چه صحیح تر از وجود اوست ؛ چنان که عایق دور سیم برق داراى چنین نقشى است .

در بر شمارى خصوصیات روحى و جسمى زن و شناخت صحیح غریزه زن و مرد باید به این ویژگى ها اشاره کرد:

1. کانون دلربایى

آفرینش ، نشان از آن دارد که عوامل دلربایى در وجود زن چنان انبوه است که مرز نمى شناسد و خود وى نیز از این قدرت به خوبى آگاه است . اگر زن از تربیت دینى فاصله بگیرد، بى درنگ خواهد کوشید تا جلوه نمایى و دلبرى ، به آنچه روا بداند یا نداند، دست یابد.(9)

بدین سبب است که حضرت رسول خدا صلى اللّه علیه و آله فرمود:

پس از رحلت خود، هیچ فتنه اى را براى مردان زیان بارتر از فتنه زنان نمى بینم .(10)

تربیت دینى به زن مى آموزد که جاذبه هایش براى حفظ همسر و گرمى محیط خانواده و توسعه میان محبوبیت اوست و همین نیروست که مرد را به تشکیل خانواده علاقه مند مى سازد و از بى مسئولیتى و گناه مى رهاند.

2. خوش بینى و زودباورى

زن ، دریاى عاطفه است و امیدوار به وعده ها. آموزش هاى ملامت آمیز، سریع تر از مرد، بر او تاءثیر مى نهد و اظهار علاقه ، بى درنگ در جان او رسوخ مى کند و پایدار مى ماند.(11)

خوش بینى و زود باورى او سبب مى شود که در پى اظهار علاقه هر بیگانه اى ، بدون تردید در صداقت اظهار کننده ، آن باور کند و فریفته هوس ‍گردد. اعتقاد به پوشش ، راه نفوذ به قلب زود باور زن را مى بندد و از آسیب هاى حفظ مى کند.

3. در محافظت خدا

در جهان آفرینش ، هر موجود ظریف و ضربه پذیر پوششى آسیب ناپذیر قرار داده شده است . شاید هیچ موجودى در جهان ضربه پذیرتر از زن نباشد او در پوشش مناسب ، از تهییج و تحریک نظر افراد مى پرهیزد و طمع هوس ‍بازان را از خود دور مى سازد .

4. وجود جاذبه ها

وجود جاذبه هاى غریزى در مرد و زن سبب مى شود که با گسترش روابط آزاد میان آنان بدون رعایت حدود اسلام ، تمایلات و کشش هاى درونى شان بیدار، و حریم خانواده ، محدودیت هاى عقل پسند اصول اخلاقى و آداب دینى نادیده انگاشته شود و همین امر زمینه ساز انبوهى از انحرافات و آسیب ها گردد.

5. تفاوت زنان در نگاه مردان

در نگاه مردان ، زنان به سبب تفاوت هایى که با یکدیگر دارند ( سیما، آهنگ صدا، تناسب اندام و... از نظر عاطفى و جاذبه ها و اخلاق زناشویى نیز با یکدیگر فرق دارند. این نگرش هر چند هر چند از سرشت مردان سرچشمه نگیرد، واقعیتى انکارنشدنى است و با تاءثیر عوامل محیطى و تربیتى شدت و ضعف دارد.

اگر زنان به پوشش اسلامى پایبند باشند، تفاوت هاى زنانه کمتر نمایان مى شود و میان آنان مقایسه اى صورت نمى گیرد. روح تنوع خواه مرد به هیجان نمى آید و عشق و علاقه هاى بى پایه در دل ها پدیدار نمى شود. رقابت ناصحیح و حسادت اوج نمى گیرد و براى هر فرد زمینه رشد و استعدادهایش فراهم مى گردد و در نتیجه ، زن به معیارهاى معنوى و کمالات اخلاقى و اجتماعى محک زده مى شود، نه به ویژگى هاى ظاهرى .

6. تاءثیرپذیرى از محیط

سرشت آدمى به گونه اى است که از محیط پیرامون خود تاءثیر مى پذیرد. آلوده سازى محیط نیز انواع گوناگون دارد و کم پوشیدگى زنان یکى از انواع آن است ، که بانویى فرا روى دیدگان جوانان محروم ، جاذبه هاى خویش را به رخ بکشد و غرایز نیمه خفته شان را بیدار سازد و به آلودگى تشویقشان کند. خداى متعال در این باره مى فرماید: به زنان با ایمان بگو: دیدگان خود را (از هر نامحرمى ) فرو اندازند و پاکدامنى ورزند و زیورهاى خود را آشکار نگردانند، مگر آنچه به طور عادى پیداست . باید روسوى خود را بر گردن خویش (فرو) اندازند و زیورهایشان را جز براى شوهرانشان و... (کسانى چون محارم ) آشکار نکنند، و پاهاى خود را(به گونه اى بر زمین ) نکوبند تا آنچه از زینت هایشان نهفته مى دارند، معلوم گردد.(12)


ارسال شده در توسط صدای سخن عشق
   1   2      >